Over mij

Gastronomie, wijn & gastheerschap zijn mijn passie. Mensen laten genieten mijn missie

Mijn missie is duidelijk: liefde creëren voor het prachtige vak van gastheerschap. In Italië, Frankrijk en Spanje is het een vak, een ware professie. Helaas wordt het in Nederland vaak gezien als een ‘bijbaantje’. Maar ik weet dat het zoveel meer kan zijn, en dat wil ik laten zien.

Even voorstellen

Cente Oostlander. Na 16 jaar onder andere als wijndocent te hebben gewerkt op de niveaus SDEN 1 tot en met SDEN 3, voelde ik de behoefte aan verandering. En, na onder andere twee restaurants te hebben uitgebaat is CenteHospitality met daarmee in totaal 35 jaar ervaring in de wijn en horeca de logische stap.

Mijn opleidingen aan de hotelschool, de Wijnacademie en een jarenlange ervaring in deze geweldige vakgebieden hebben me geholpen om andere mensen te laten genieten. Dat is mijn missie.

Als gezelschapsdier geniet ik ervan om mensen te ontmoeten en te laten genieten van alle varianten van culinaire ervaringen. Kom bij me langs en beleef de passie voor horeca en wijn die ik graag met je deel.

In mijn vrije tijd ben ik graag op zee om te kitesurfen :)

Gedurende het leven blijven leren..

  • Register vinoloog

  • Register wijndocent

  • Official Sherry Educator

  • Sommelier oorkonde (wijn & spijs specialist)

Hoe zit het dan met de ananas?

De ananas wordt in het Caribisch gebied voor het huis op straat gezet als teken van gastvrijheid. Wees welkom!

“The work is thankless, fun and messy and the world would be a kinder place if more people tried it. With all due respect to my former (..) professors, I have long believed I gained more knowledge in kitchens, bars and dining rooms than college could ever hold”

— Anthony Bourdain

  • Trainingen

    Onze trainingen zijn als smaakvolle wijn-spijs combinaties: Uitgebalanceerd en onvergetelijk. Leer jouw team de fijne kneepjes van gastronomie, de kunst van wijnproeven, en het betoveren van gasten met een uitstekende service. Ik neem je mee op een reis vol kennis, interactie en humor.

  • Wine bar

    Elke wijn heeft een verhaal. Ontdek de meest verrukkelijke wijnen, van frisse alvarinho’s tot rijpe tempranillo’s uit Rioja in de wijnbar in Noordwijk. Ik sta klaar om jouw smaakpapillen te verwennen en je te enthousiasmeren met de veelzijdigheid van wijn.

  • Wine Time Friday!

    Vrijdagmiddag, de zon gaat onder, en de magie van Wine Time Friday begint. Laat je verrassen door een wijn die je raakt. Boek nu een middag samen met je collega’s of vrienden om te genieten van onze speciale wijnselectie. Natuurlijk kan zo’n avond ook op een andere dag in de week worden verzorgd.

Hoe kan ik je helpen?

Benieuwd naar wat Cente Hospitality voor jouw horeca-onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie. Samen maken we van jouw horecazaak een culinair paradijs waar gasten maar geen genoeg van krijgen. Ik kijk uit naar onze kennismaking!