Haal het beste uit jouw team!

Persoonlijk, gepassioneerd en toegankelijk: samen werken we aan een onvergetelijke reis voor de gast. Of je nu een nieuwe medewerker bent, of een doorgewinterde gastheer of gastvrouw: voor ieder niveau is er een training om vakkennis naar een hoger niveau te tillen.

- Hubrecht Duijker uit zijn boekje; ‘Welke Wijn Waarbij’: Perfecte partners:

Het gerecht: gepocheerde Noordzee tongfilet met a la minute afgekookte kreeft en Beurre blanc met gereduceerde kreeftenbouillon gecombineerd met Auxey Duresses ‘Cuvée Rosé’ - Domaine M. Dupont - Fahn. Cente (destijds sommelier en eigenaar restaurant Dorset Mansion House te Borne): het betreft een stevig gestructureerde rosé die in oude Meursault vaten is opgevoed wat hem zelfs een botertje geeft. Dit maakt hem tot een fijne begeleider van dit gerecht. -

Interesse?

Benieuwd naar wat Cente Hospitality voor jouw horeca-onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie. Samen maken we van jouw horecazaak een culinair paradijs waar gasten maar geen genoeg van krijgen. Ik kijk uit naar onze kennismaking!