Coaching on the job

Til jouw team naar een hoger niveau

Ben jij op zoek naar een training die jouw restaurant naar een hoger niveau tilt? Ontdek onze training Coaching on the Job! Met mijn training op maat leer ik jou en jouw team hoe je gasten betovert met warme gastvrijheid en uitstekende service.

Tijdens deze training beginnen we met een ‘mystery visit’ om de horecaonderneming in kaart te brengen. Ik observeer en kom met concrete conclusies. We werken nauw samen om te kijken waar er ruimte is voor verbetering. Focus op efficiëntie, teamwork en het creëren van een optimale sfeer voor de gasten. Door mijn observatie en concrete feedback til ik het team naar een hoger niveau, zodat het restaurant als een geoliede machine draait.

De coaching is praktijkgericht en direct toepasbaar. Ik geloof in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en geef jou en jouw team de tools om te groeien en te excelleren in de horeca. Schrijf je in voor ‘Coaching on the job’ en laat jouw restaurant schitteren met professionele gastvrijheid en service.

Interesse?

Benieuwd naar wat Cente Hospitality voor jouw horeca-onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie. Samen maken we van jouw horecazaak een culinair paradijs waar gasten maar geen genoeg van krijgen. Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Vorige
Vorige

Workshop wijn en spijs