Workshop Wijn en Spijs

Ontdek de juiste wijn bij het gerecht

- Joost Snel: ik ben zelf geen expert maar neem over het algemeen graag een wijnarrangement en geniet dan van de toelichtingen. Cente voegt er echter een dimensie aan toe. Het gevoel hierbij is lastig te omschrijven maar het niveau van details en achtergrond met vaak persoonlijke ervaringen met wijnhuizen, streken en lokale gewoontes etc. is buitengewoon aanstekelijk. Daarom ‘reis’ ik graag met Cente mee langs plekken waar hij zijn passie laat zien. Dank Cente! -

Wil je een mooie culinaire ervaring voor jouw gasten onder woorden kunnen brengen?

Met verrassende smaakcombinaties van de menu- en wijnkaart is deze workshop een goede keus.

Tijdens de workshop wordt de kunst van het creëren van goede wijn-spijs combinaties ontdekt. Leer hoe je de smaakprofielen van wijn en gerecht met elkaar in harmonie brengt, zodat elke hap en slok naar een hoger niveau getild wordt voor jouw gasten.

Laat jouw gasten versteld staan en maak van elke maaltijd een bijzondere ervaring. Schrijf je in voor de workshop Wijn & Spijs en verrijk het restaurant met kennis op het gebied van smaak.

Interesse?

Benieuwd naar wat Cente Hospitality voor jouw horeca-onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie. Samen maken we van jouw horecazaak een culinair paradijs waar gasten maar geen genoeg van krijgen. Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Vorige
Vorige

Workshop restaurant vakkennis & wijn

Volgende
Volgende

Coaching on the job (with focus on wine)